Innovative Home Solutions

Tel. +359 877 50 49 20

info@newhomes-bg.com

Тристаен апартамент Манастирски ливади

Ref : 026

Address :

Манастирски Ливади -запад
Sofiya

Availability date : 19 April 2019

Financial informations :

Price 91 571 €

Details :

Property condition Ново строителство
Living space 87 m²
Number of rooms 3
Number of bedrooms 2
Floor 4
Floors number 6
Number of bathrooms 1
Number of toilets 1

 NEW HOMES REAL ESTATE  предлага на вашето внимание тристаен апартамент за продажба в сграда  с изключително комуникативно разположение в един от най-атрактивните райони Манастирски ливади .

Жилището се състои от дневна с трапезария и куненски бокс,  родителска спалня,  втора спалня ,  баня  с тоалетна, тоалетна за гости ,антре, и просторна  тераса. ЗП: 74.71, Обща площ : 87.21 кв.м . Тераси : 18,25 кв.м .
Бутикова сграда на 6 етажа проектирана в съответствие с най-новите високи стандарти в строителството, с уникален дизайн и архитектура, подходящи за градските райони.. Състои се от 9 апартамента с една, две и три спални с функционални разпределения. Апартаментите се издават на шпакловка и замазка. Грубият строеж ще бъде завършен до края на 2018 г. Сградата ще се издаде в срок от 18 месеца след началото на строителството   през есента на 2019.
Предлагат се складове, паркоместа и гаражи, разположени на партерния етаж. Сградата ще бъде снабдена с газ. Около сградата е предвидено озеленяване.
Ограничения достъп и малкият брой жилищни единици осигуряват на живущите спокойствие и сигурност. Осигурен е бърз и удобен достъп до централните части на града,- спирка на трамвай,в близост. България Мол, един от най-големите търговски и бизнес центрове, също е на около 10 минути пеша. Районът е с добра инфраструктура и предоставя всичко необходимо за пълноценен градски живот: магазини, ресторанти, детски градини, училища.

Geolocalization :

Do you want more info? Leave your message

Return to the list

Search:


Localization :
0 properties found

 
Copyright © 2015. All Rights Reserved.