Innovative Home Solutions

Tel. +359 877 50 49 20

info@newhomes-bg.com

Тристаен апартамент Манастирски ливади

Ref : 027

Address :

Манастирски Ливади -запад
Sofiya

Availability date : 19 April 2019

Financial informations :

Price 141 547 €

Details :

Property condition Ново строителство
Living space 130 m²
Number of rooms 3
Number of bedrooms 2
Orientation Southeast
Floor 2
Floors number 6
Number of bathrooms 2
Number of toilets 2

 NEW HOMES REAL ESTATE  предлага на вашето внимание тристаен апартамент за продажба в сграда  с изключително комуникативно разположение в един от най-атрактивните райони Манастирски ливади

.Жилището се състои от дневна с трапезария и куненски бокс, (35,00 кв.м) родителска спалня( 15,00 кв.м) втора спалня (14,64  кв м,)  две бани с тоалетни, антре, килер и  две тераси. ЗП- 112, 56, Обща площ :129,86 кв.м . Тераси: 15,53 кв.м .
Бутикова сграда на 6 етажа проектирана в съответствие с най-новите високи стандарти в строителството, с уникален дизайн и архитектура, подходящи за градските райони.

Състои се от 9 апартамента с една, две и три спални с функционални разпределения. Апартаментите се издават на шпакловка и замазка. Грубият строеж ще бъде завършен до края на 2018 г. Сградата ще се издаде в срок от 18 месеца след началото на строителството   през есента на 2019.
Предлагат се складове, паркоместа и гаражи, разположени на партерния етаж. Сградата ще бъде снабдена с газ. Около сградата е предвидено озеленяване.
Ограничения достъп и малкият брой жилищни единици осигуряват на живущите спокойствие и сигурност. Осигурен е бърз и удобен достъп до централните части на града,- спирка на трамвай,в близост. България Мол, един от най-големите търговски и бизнес центрове, също е на около 10 минути пеша. Районът е с добра инфраструктура и предоставя всичко необходимо за пълноценен градски живот: магазини, ресторанти, детски градини, училища.

Geolocalization :

Do you want more info? Leave your message

Return to the list

Search:


Localization :
0 properties found

 
Copyright © 2015. All Rights Reserved.